OM OSS

Ny Design är en plattform där syftet är att föra designer, kund och företag samman.

Du som designer säljer dina egna produkter, bygger upp din portfölj. Samtidigt så har du möjlighet att bli scoutad utav företag och ta del utav exklusiva uppdrag ifrån företag du får även hjälpa att hitta producenter för dina produkter.

Du som kund har en exklusiv chans att ta del utav designerprodukter i begränsad upplaga.

Ni som företag kan köpa in en produkt som redan har byggt upp ett gott rykte. Ni kan även lägga upp uppdrag som direkt når ut till flera kompetenta designers.

Designern

Detta är en plattform för oss designers som vill synas. Du kan synas i form av att sälja egna produkter och på så sätt testa sin produktidé hos kund. Samtidigt finns det en chans att synas hos företag som söker nya designers eller nya produktideer.

Det finns även en chans att hitta likasinnade designers att sammarbeta med. Bara fantasin sätter gränser, och den har vi ju gott om.

Vi har även en konsulttjänst man kan ta del utav om man vill ha hjälp att starta eget eller T.ex. Skapa en online portfölj.

Behöver du hjälpa att hitta producenter för dina produkter du vill sälja här eller någon annanstans så har vi producenter som vi har testat och vet att de håller vad de lovar till ditt förfogande. Säg bara vad du vill producera så ska vi försöka hjälpa dig hitta rätt producent.

Det finns även möjlighet att synas på mässor så som Formex och möbelmässan, då Ny Design kommer ha plats där för att visa upp sina produkter och designers för företag

Företaget

Denna plattform är en möjlighet för er som företag att scouta designers, ni kan se vad för stil och typ av produkter de skapar och även hur framgångsrika deras produkter är hos kund. Ni kommer även ha möjlighet att lägga ut uppdrag som designerserna kan ta del av och skicka in sina förslag. Eller T.ex ett ställe att annonsera sina praktikplatser och få hjälp att hitta rätt designer för just ert företag.

Kunden

Denna webbshop är ett tillfälle för er att köpa designerprodukter i begränsade upplagor. Samtidigt kan ni läsa om designern bakom produkten och processen vid skapandet utav produkten. Sen finns de ju även en chans att produkten i fråga blir ett samlarexemplar i framtiden då designern blir framgångsrik.

Abonemang- Portfolio

Med detta alternativ får du en profil på sajten där du beskriver dig själv kort och har även möjlighet att länka till din portfolio, och så vis syns hos företag. Du får även ta del av våra arbetsuppdrag osv.

Abonnemang- Webbshop

Med detta alternativ får du ta del av allt som är i alternativ Portfolio men även får du möjlighet att sälja produkter i vår webbshop, och på så sätt synas hos kund.

Vill du ta del utav vår konsulttjänst är de lättast att du mailar oss